Aktualności

Dzisiaj, tj. 8 lutego o godzinie 15.00 uruchomimy zostanie wyciąg narciarski na Stefanowym Stoku.

Kliknij, aby polubić InfoFordon.pl na Facebooku
Kliknij, aby polubić czytany artykuł na Facebooku

W czasie ferii uczniowie którzy chcą wolny czas spędzić aktywnie na stoku narciarskim w Myślęcinku, od poniedziałku do piątku w godzinach 10.00-12.00 będą mogli korzystać z wyciągów za darmo! Promocja obejmuje osoby, które mają nie więcej niż 19 lat i okażą obsłudze przy wyciągu legitymację szkolną.  Wszystkie informacje dot. stoku znajdują na stronie www.myslecinek.pl w zielonym kaflu zwanym Stok Narciarski.

Najważniejsze informacje dot. stoku narciarskiego w Myślęcinku:

– Stałe godziny funkcjonowania stoku to: od poniedziałku do piątku w godz. 11-21, natomiast w weekendy w godz. 10-21. Kasa czynna będzie do godziny 20.

-W czasie ferii zimowych ( od 10 do 25 lutego) stok będzie działał codziennie w godzinach 10-21. Kasa i wypożyczalnia sprzętu funkcjonują do godz. 20.

– Ceny biletów pozostają takie same, jak w latach ubiegłych. Jeden zjazd kosztuje 1,5 zł od poniedziałku do godziny 15 w piątek, a od godz. 15 w piątek, w sobotę, niedzielę i w święta zapłacimy 2 zł. Dziesięć zjazdów to koszt odpowiednio 10 i 15 zł, a karnet godzinny kosztuje 15 i 19 zł. Na ofertę specjalną liczyć mogą m.in. osoby od 65. roku życia, rodziny wielodzietne posługujące się Bydgoską Kartą Rodzinną 3+ i Kartą Dużej Rodziny.

– Na stoku można znaleźć licencjonowanych instruktorów narciarskich i snowboardu, którzy udzielają lekcji szusowaniał. Przy stoku funkcjonuje wypożyczalnia sprzętu narciarskiego.  Dojazd do stoku wyłącznie od ulicy Konnej! Poruszanie się po parku bez przepustki do tego uprawniającej jest zabronione i grozi mandatem! Przy stoku funkcjonuje parking na 150 samochodów. Parking usytuowany jest tuż przy stoku, obok wypożyczalni nart. Koszt parkingu to 4 zł. za cały czas parkowania. Opłata pobierana jest przy ulicy Konnej. U podnóża stoku działają punkty tzw. małej gastronomii.

Komentarze

Tagi

Powiązane artykuły