Aktualności

Centrum Onkologii zmienia wygląd

Pod oddaniu do użytku kilka dni temu PARIS-a, sztandarowej inwestycji Centrum Onkologii, budowlańcy przenieśli front robót przed wejście do szpitala.

Prace modernizacyjne przed głównym wejściem do szpitala zakończymy jeszcze w tym miesiącu. Zakres robót obejmuje między innymi zerwanie starej nawierzchni. Przy okazji wymieniliśmy również izolację podziemnego tunelu. Niewiele osób poza personelem placówki wie, że obiekty Centrum położone po obu stronach ulicy Romanowskiej łączy podziemny tunel. Służy on do transportu chorych na specjalistyczne badania. Jego stan wymagał remontu. Obecnie kończymy roboty związane z modernizacją podjazdu. Wiąże się to z poszerzeniem ciągów pieszych i utworzeniem miejsc przeznaczonych na zieleń informuje kierownik robót z firmy KOMBUD.

Komentarze

Powiązane artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker